⚠️ Vă recomandăm să cumpărați electricitate (curent electric) de la Hidroelectrica.ro la 0,7 lei/kWh preţul final facturat cu TVA și toate taxele incluse.

Blog Sunjoy

AcasăBlog Sunjoy

Tehnologia Nanosilver si beneficiile panourilor radiante SunJoy

Nu mai este deja pentru multi o noutate faptul ca panourile radiante revolutioneaza piata sistemelor de incalzire. Maniera in care o fac se deosebeste complet de metodele traditionale, cu care cei mai multi sunt obisnuiti. Panourile radiante cu infrarosu, care inglobeaza tehnologia nanosilver sunt in mod cert o optiune ale carei avantaje nu pot fi trecute cu vederea.
Traim intr-o era in care urmarim orice noutate tehnologica ce ne poate intregi confortul din locuinte, din spatiul de birou sau acolo unde ne petrecem cea mai mare parte a zilei.
Cu timpul s-a facut trecerea de la instalatiile de incalzire care ocupau spatiu mult, deci nu erau deloc discrete, la cele care vin cu avantaje estetice considerabile.
Panourile radiante cu infrarosu, in furnizarea carora suntem specializati, se evidentiaza printr-o serie de avantaje ce le intrec pe cele ale alternativelor clasice de incalzire. Descoperiti in randurile urmatoare cateva detalii interesante in acest sens.

Tehnologia Nanosilver
Sistemul generator de infrarosii din dotarea panourilor radiante Sunjoy este acoperit de un strat coloidal de argint. Tehnologia dezvoltata de Samsung reprezinta o cale sigura si totodata sanatoasa de dezinfectie a aerului, de igienizare a celui cu care pielea si alimentele vor intra in contact.
Au fost gandite in asa fel incat sa elimine deci virusurile, bacteriile, precum si microbii diversi, astfel incat acestia sa nu patrunda in organism, asa cum se intampla in mod normal. Mai simplu spus, aparatul elimina cei mai multi dintre agentii patogeni din aer, deja in primele 5 minute de la punerea sa in functionare.
Un alt avantaj al panourilor Sunjoy, aparte de faptul ca este dezinfectant al aerului, se refera la capacitatea sa de a elimina mirosurile neplacute din incaperi, chiar si fumul, aproape instantaneu.

Argintul coloidal si beneficiile sale pentru organism
Motivele pentru care utilizarea panourilor radiante este o idee ce surade publicului roman larg, pe langa cel principal, de incalzire, sunt numeroase. Multe dintre acestea vizeaza direct argintul coloidal dispus intr-un strat pe sistemul generator de infrarosii a lor.
Acesta prezinta o abilitate sporita de a controla bacteriile care sunt rezistente la antibiotic. S-au realizat si studii care au concluzionat ca expunerea la cantitati mici de argint a unor agenti patogeni responsabili de aparitia unor boli diverse a dus la distrugerea lor. Diferenta intre arginul coloidal si diversele antibiotice este ca nu creeaza imunitate sau rezistenta a organismelor ce le distrug.
Chiar daca este vorba despre un strat subtire de argint coloidal, efectele sale benefice nu trebuie subestimate. Spre exemplu, poate stimula vindecarea pielii, respectiv a tesuturilor moi, a ranilor.
Stiati ca expunerea la caldura emanata de panourile radiante Sunjoy, respectiv a ionilor nanosilver, ajuta la ameliorarea ochilor rosii, rezultat al membranei mucoase inflamate? Pot fi consecinta unei infectii virale, a unei bacterii. Acesta este efectul argintului coloidal, de a actiona contra iritatiei, a bacteriilor si virusurilor ce cauzeaza infectii.
Oricine se poate bucura de astfel de avantaje in locuinta proprie, cu ajutorul unui panou radiant. Gasiti in magazinul nostru online modele in dimensiuni diverse.

Citește mai mult

Panourile radiante, montate in orice incapere din locuinta

Panourile radiante nu doar ca fac parte din sistemul modern de incalzire, ci sunt chiar o recomandare pentru incalzirea diverselor tipuri de spatii. Care sunt acelea este ceea ce aducem in discutie in randurile de urmeaza.

Panouri radiante in camera copilului

In camera copilului sistemul de incalzire este nu doar absolut necesar, dar trebuie si sa prezinte siguranta. In timp ce multe dintre sisteme impun si o masura de siguranta, pentru a izola zona si a nu permite celui mic sa se apropie de sursa de caldura, panourile radiante sunt intr-o zona greu accesibila. Dupa cum bine stiti, recomandam montarea lor pe tavan, in zona centrala.
Un alt avantaj al acestor panouri este ca nu sulfa aer cald. Poate fi incomod pentru copii sa simta aerul cald astfel. La fel de sigur si sanatos este si faptul ca nu consuma oxigenul din incapere sau ca se incalzeste instant, astfel ca nu trebuie sa asteptati minute bune pana cand in camera este cald. Mai ales pentru cei mici diferentele de temperatura se resimt si racelile se instaleaza destul de usor din aceasta cauza.
Mai mult decat atat, in mediul in care copilul sta zi de zi, unde se odihneste, are nevoie de tot confortul. Functionarea panourilor nu implica zgomote astfel incat nu este perturbata linistea celui mic.

Panourile radiante in dormitoare

Cel putin in zona de living cu siguranta ca toata lumea isi doreste sa nu aglomereze cu prea multe obiecte. Prezenta radiatoarelor care sa distribuie caldura de la o sursa pot fi un inconvenient din punct de vedere estetic. Nu este insa cazul la panourile radiante. Acestea se instaleaza sus pe tavan, sunt estetic mascate pentru ca sunt albe si nu implica vreun disconfort.
Functionarea acestora nu necesita supraveghere, sunt excluse reviziile, pregatirile pentru iarna, nu necesita costuri privind intretinerea sau mentenanta. Avantajul financiar este deci despre faptul ca platiti o data suma de achizitie si ulterior nu mai sunt si alte costuri periodice, fata de alte sisteme de incalzire.
La fel de bine putem considera un avantaj faptul ca instalarea este facila. Este nevoie doar de un instalator autorizat, insa nu si de planuri complexe, sa spargeti cladirea, sa demolati, sa aveti nevoie de proiect, aviz, de acordul vecinilor etc.
In mod special pentru livinguri sunt ideale pentru ca sunt de regula este ales livingul ca fiind camera spatioasa unde temperaturile se mentin mai reci – fie este vorba de camera cu mai multi pereti spre exterior. De asemenea, livingul este adesea open space, iar asta inseamna pierdere de caldura. Panourile radiante incalzesc rapid, sigur si eficient, uniform, de sus in jos, ceea ce pe termen lung inseamna si a evita formarea de mucegai in zone, colturi de camera unde caldura nu ajunge.

Panourile radiante in orice tip de incapere

Datorita principiului de functionare, precum soarele incalzeste pamantul, datorita faptului ca se monteaza pe plafon, panourile radiante din gama noastra, disponibila pe ecojoy.ro, pot fi montate oriunde: in birouri, spatii inguste precum holurile mici, bai, apartamente, case, case de vacanta, hale, sali, masarde, biserici etc.
Nu implica instalari complicate, nu au nevoie de camera separata, de evacuari. Pot avea randament incat sa fie sursa principala de incalzire sau un sistem complementar de incalzire. Necesita un minimum de spatiu, sunt convenabile si prezinta deci multiple avantaje pe termen lung.
Pentru achizitia unui astfel de panou la dimensiunile corecte incat sa poata face fata incalzirii suprafetelor diverse va recomandam sa intrati in contact cu echipa noastra. Specialistii sunt disponibili in a oferi consiliere corespunzatoare.
Ofertele de pret le veti gasi in cadrul paginii noastre, aici.

Citește mai mult

Sa intelegem panourile radiante cu infrarosu!

Razele infrarosii si avantajele sale in cazul panourilor cu functie de incalzire nu trebuie subestimate. Tehnologia pe care o inglobeaza a devenit un interes major pentru societatea actuala, mai ales ca reprezinta ceva diferit fata de optiunile traditionale cu care publicul roman s-a obisnuit.
Chiar daca numarul celor care detin un astfel de sistem de incalzire in locuinta este in crestere, in realitate cei care inteleg cu adevarat ce se afla in spatele lungimilor de unda, a spectrelor de lumina, respectiv care stiu cum se produce incalzirea prin infrarosu este limitat. In principiu este valabil indiferent de sistemul de incalzire folosit, pentru ca atentia este indreptata catre rezultate si nu spre procesul propriu zis indeplinit de acestea.
Poate fi observata cu ochiul liber lumina infrarosie pe care panourile radiante o produc? Intocmai aceasta este esenta acestor sisteme: este invizibila, resimtita fiind doar caldura pe care o emana, produsul acesteia.
Cum se produce caldura? Ce realizeaza incalzirea odata cu pornirea panoului radiant cu infrarosu?
Odata pornit un astfel de sistem, incalzirea se realizeaza prin absorbtia razelor de hainele pe care le purtam, respectiv de celelalte obiecte solide din incaperea in care este instalat. Putem spune ca este ca atunci cand stam in bataia soarelui – simtim caldura, dar efectul dispare atunci cand stam in umbra. Desigur, caldura se resimte si in afara ariei de actiune a razelor solare, insa la o intensitate mult mai mica.
Tehnologia de functionare a panourilor radiante
Multi se priveaza de avantajele oferite de un panou radiant cu infrarosu, din motiv ca nu inteleg modul in care functioneaza. Cu toate ca acestea sunt promovate ca sunt nu doar sigure, ci si benefice pentru sanatate, sunt persoane care nu iau in considerare optiunea pentru incalzirea locuintei.
Exista o retinere fata de conceptul de radiatii in principal, o teama fata de acestea. Spre deosebire de cele nocive fata de care este justificat sa existe retinere, cele cu infrarosu nu sunt deloc periculoase pentru organism. Despre beneficiile pe care le prezinta acestea pentru organismul nostru puteti afla din magazinul nostru online – mai multe informatii aici. Regasiti de altfel si mai jos cateva specificatii in acest sens.
Confortul necesar in locuinta este intregit prin montarea unor panouri radiante cu infrarosu ElectricSun sau SunJoy si nu doar pentru eficienta termica asigurata, ci si prin design-ul aparte pe care il veti obtine astfel.
Este totodata si o varianta de incalzire silentioasa, deci ideala indiferent de intrebuintarea camerei in care este montat.
Pentru ca nu favorizeaza circulatia particulelor de praf, camera in care este amplasat panoul radiant cu infrarosu va fi mai curata, mai igienica.
Mediul in sine va fi unul mai sanatos pentru beneficiar, pentru ca functionarea panoului cu infrarosu nu cauzeaza curenti periculosi de aer, mentinand si umiditatea in parametri optimi.
Achizitia si montarea nu sunt deloc pretentioase. Comparativ cu alte sisteme clasice, costurile vor si semnificativ mai mici. Exista si avantajul faptului ca vor putea fi folosite aproape instantaneu, dar si ca nu sunt necesare piese de schimb sau revizii.
Cu alte informatii pretioase privind aceste sisteme inteligente de incalzire va stam la dispozitie online sau telefonic. Sustinem sanatatea voastra cu solutii de incalzire pe masura!

Citește mai mult

Semineu electric 3D Clasic ElectricSun

Avantaje Semineu electric 3D Clasic ElectricSun:

  • Se livrează asamblat, Montaj pe podea; montaj ideal in orice loc: apartamente, birouri, case etc.
  • Tamplarie de calitate premium, cu întarituri și inserții din lemn masiv;
  • Coloane cu inserții din lemn masiv; Design clasic cu linii suple;
  • Are focar de 26″ inch. 67 x 50 cm; Putere 1500W; Tensiunea de alimentare 230V;
  • Efect de flacără cu bușteni arzând și mulaj din jar; Efect 3D și realism clasic al flacării;
  • Flacără cu led 10W funcționează independent de încălzire, cu sau fără încălzire;
  • Flacăra are 6 culori + automat și are 3 trepte reglabile a luminozitații;
Semineu electric 3D Clasic ElectricSunSunet

Dispozitiv de sunet care imită trosnetul buștenilor și reproduce sunetul focului arzând care poate fi oprit sau pornit separat de încălzire.

Semineu electric 3D Clasic ElectricSunTehnologie LED – cu consum redus 10 W

Tehnologia 3D LED incorporată în toate șemineele electrice 3D ElectricSun.

Semineu electric 3D Clasic ElectricSunAfișaj

Se controlează cu ajutorul telecomenzii sau a panoului de control, se aprinde și dispare.

Semineu electric 3D Clasic ElectricSunÎncălzire cu termostat

Aerotermă de înaltă calitate, eficientă și silențioasă. Termostat pentru setarea temperaturii, reglabil 17–27°C. Șemineul poate fi folosit cu sau fără căldură.

Semineu electric 3D Clasic ElectricSunEfect de flacără clasic

Este o tehnologie cu cel mai real efect de flacără clasică. Noua tehnologie oferă o experiență utilizatorului fără precedent.

Semineu electric 3D Clasic ElectricSunLuminozitatea

Se poate seta și ajusta intensitatea flăcării în 3 moduri diferite, oferă utilizatorului posibilitatea de a seta luminozitatea perfectă în funcție de ambianța și preferințe.

Semineu electric 3D Clasic ElectricSunViteză

Flacăra are o viteză reală.

Semineu electric 3D Clasic ElectricSunTelecomandă

Pentru comoditate și controlul funcțiilor.

Citește mai mult

3 motive pentru care semineele electrice 3D merita sa faca parte din decorul locuintei tale

newcastle-brown-room Semineu electric Classic Flame Newcastle Brown

Semineul te duce cu gandul la o casa, la un loc idilic, la o atmosfera fascinanta. Este de altfel un element ce aminteste de sisteme de incalzire traditionale, fiind totusi ceva mai avansate decat sobele. Datorita sistemelor tot mai moderne, la ora actuala ne putem bucura de un semineu instalat in locuinta, indiferent ca vorbim de o casa sau de un apartament. Sunt seminee adaptate, electrice, de care dispunem in catalogul nostru de oferte.

Conceptul de semineu electric este unul facil de abordat si adaptat pentru orice tip de spatiu. Iata un prim avantaj, acela de a nu va limita crezand ca este potrivit doar in case impunatoare sau in cabana, in casa de vacanta. Il recomandam pentru ca este eficient si sigur, iar in randurile ce urmeaza detaliem alte 3 motive pentru care acest gen de semineu merita ales:

Imita fidel semineul clasic
Ideea unui semineu este de a recrea acel spatiu intim, incalzit, placut, unde te simti bine. Daca este electric, pierzi oarecum din farmecul clasic, acela de a vedea si resimti ce presupune lemnul care arde, trosnetul de lemn in semineu. Pentru ca producatorii au parte de tehnologii moderne, avansate, au creat seminee electrice cu efecte auditive si vizuale care sa redea in mod fidel clasicul semineu.

Mentionam ca:
Dipune de lumina ambientala, crengute si pietre decorative.
Efect de flacara. Aceasta nu conditioneaza in ceea ce priveste incalzirea in sine. Flacara este colorata de asemenea si diverse tipuri de setare la luminozitate.
Include sunet ce imita tronestul de lemn, sunetul de foc arzand.

Astfel de functii pot fi setate aparte de incalzirea in sine, toate sau doar cate una, dupa preferinte.

Sistem de incalzire si decorativ
Un semineu electric 3D fie ca vorbim de cele ElectricSun sau de modele Tagu poate fi folosit ca sistem de incalzire desigur, dispune de termostat si in functie de temperatura setata se va opri automat din functionare, repornind cand aceasta scade. Semineul insa poate fi folosit si fara sistemul de caldura, doar pentru rolul sau decorativ. Este un doi in unu sa spunem, deci isi justifica investitia si este deopotriva practic, functional si estetic.
Ca sistem de incalzire, semineul electric se bazeaza pe tehnologia aerotermei. Aceasta este eficienta si silentioasa in acelasi timp, de marca Nichrome.

Variante diverse, pentru gusturi diverse
Desigur ca un sistem de incalzire sa aiba randament va fi ales corespunzator cu spatiul unde urmeaza sa fie instalat. Asadar trebuie sa existe o corelatie facuta cu suprafata de incalzit. In cazul unui semineu nu se poate spune ca va fi unica sursa de incalzire a casei, ci o completare. Modelele sunt diverse si in functie de cat va permite spatiul veti putea alege corespunzator.
Montajul este pe perete, ceea ce nu incomodeaza cu nimic. Este inclusa si tamplaria ce incadreaza semineul. Modele de seminee electrice de la Tagu au un finisaj elegant, design Scandinav, totusi cu linii simple. In cazul celor de la ElectricSun este mdf alb.

Imaginati-va livingul cu un astfel de semineu electric. Este o imagine a luxului, a rasfatului, este confortul dorit. Imbina asadar modernul cu un concept clasic si binecunoscut de semineu. Sunt atat de multe motive pentru care un semineu electric este dorit, dar mai cu seama modele 3D care sa imbunatateasca experienta traita atunci cand deschideti semineul. Este sigur, alimentat clasic, la priza, se monteaza usor si schimba total decorul. Cand va decideti sa achizitionati unul va asteptam cu drag sa va propunem variante optime pentru casa dumneavoastra. Nu uitati ca va putem oferi consiliere, pentru o alegere optima

Citește mai mult

Livrare gratuită în 1 - 3 zile. Oriunde în România.

Deschidere colet la livrare.

24/7 Suport online prin calculatorul de wați.

Calcul, ofertă dimensionată.

Plata: Cash/Card la livrare sau Online cu card bancar,

Virament - Transfer bancar - O.P.
rate-60x60-1.png

Plata cu card în 6,12,24 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

Online cu Visa, MasterCard
Începe să scrii pentru a vedea produsul pe care îl cauți
Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont